Restoran Kruna

Kulinarska Oaza na Petrovaradinskoj Tvrđavi

Restoran Kruna

Dobrodošli u Restoran Kruna, vašu oazu ukusa u srcu Petrovaradinske tvrđave. Smešten u jednoj od najimpresivnijih kulturnih i istorijskih znamenitosti Srbije, naš restoran nudi nezaboravno gastronomsko iskustvo u jedinstvenom ambijentu.

Naša kuhinja se ponosi bogatom paletom ukusa koja istražuje kako lokalne, tako i internacionalne kulinarske trendove. Svako jelo koje pripremamo pažljivo je osmišljeno kako bi zadovoljilo vaše nepce i očaralo vaša čula. Bilo da uživate u našim specijalitetima uz predivan pogled na Dunav ili se opuštate u našem elegantnom enterijeru, svaki trenutak proveden u Restoranu Kruna je praznik za vaše čulo ukusa.

Osim izvanredne hrane, naš restoran nudi i vrhunsku uslugu koja će vaše iskustvo učiniti još posebnijim. Naš tim posvećenih profesionalaca radi sa strašću kako bi vam pružio nezaboravno gostoprimstvo i učinio vaš boravak kod nas jedinstvenim i ugodnim.

Takođe, ponosno predstavljamo naš ekskluzivni pizza meni sa širokim izborom autentičnih italijanskih specijaliteta koje pripremamo sa pažnjom i strašću, donoseći vam nezaboravno iskustvo uživanja u svakom zalogaju.

Instagram profil

Informacije

Radno vreme:

  • Pon - Ned: 08:00 - 23:00h
  • Subota: 08:00 - 01:00h
  • Doručak: 08:00 - 12:00h