Blog

Priče iz našeg ugla

Iskoristite Magiju Novogodišnje Noći u Stilu

Dragi putnici i ljubitelji uživanja,

Nova godina je vreme za proslave, sjajne trenutke i nezaboravne avanture, a mi vam predstavljamo savršenu destinaciju za doček Nove godine – Hotel Leopold I u prelepom Novom Sadu.

Zamislite sebe kako dočekujete 2025. godinu u raskošnom ambijentu našeg hotela, smeštenog u srcu Petrovaradinske tvrđave, dok oko vas odjekuju zvuci veselja, šampanjac se sipa, a svetlosti i vatrometi osvetljavaju noćno nebo.

Uz vrhunsku uslugu i luksuzne sadržaje koje nudi Hotel Leopold I, Vaš doček Nove godine postaje nezaboravan. Naš tim će se pobrinuti da svaki detalj bude besprekoran, dok vi uživate u ekskluzivnom meniju specijalno kreiranom za tu priliku i uživoj muzici koja će vas držati na podijumu do ranih jutarnjih sati.

A nakon što ispratite staru godinu na spektakularan način, opustite se u udobnosti naših elegantnih soba i apartmana, gde ćete moći da uživate u panoramskom pogledu na Dunav i Novi Sad.

Ne čekajte, rezervišite svoje mesto za doček Nove godine u Hotelu Leopold I i doživite nezaboravnu proslavu na jednom od najprestižnijih mesta u Novom Sadu.

Neka Nova godina bude ispunjena srećom, ljubavlju i nezaboravnim trenucima!

Vaš Hotel Leopold I