Blog

Priče iz našeg ugla

Exit Festival

Doživite nezaboravno iskustvo na EXIT festivalu od 10. do 14. jula 0ve godine!

EXIT festival je ne samo muzički događaj, već prava avantura koja se dešava jednom godišnje u srcu Novog Sada. Sa više od dve decenije postojanja, festival je postao sinonim za neograničenu zabavu, sjajnu muziku i prijateljsku atmosferu.

Tokom nekoliko dana, posetioci imaju priliku da uživaju u nastupima svetski poznatih muzičkih zvezda iz različitih žanrova, od elektronske muzike do roka, hip-hopa i popa. Sa više od dvadeset bina razasutih po Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT pruža nešto za svakog ljubitelja muzike.

Ali EXIT je više od samih koncerata. To je mesto gde se susreću ljudi iz celog sveta, gde se stvaraju nova prijateljstva i gde se oseća puls energije i pozitivne atmosfere. Pored muzičkog programa, festival nudi i različite umetničke sadržaje, radionice, predavanja i performanse koji čine festivalsko iskustvo još bogatijim.

EXIT nije samo festival, to je iskustvo koje se pamti zauvek.

 

 

Nakon uzbudljivih nastupa na EXIT festivalu, opustite se u udobnosti naših soba i odmorite se kako biste bili spremni za još jedan dan pun muzike i zabave. Naš ljubazni osoblje će se pobrinuti da vaš boravak bude besprekoran i da se osećate kao kod kuće.